Conchiglie s pečenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 3 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 409.4 mg
- Vláknina 11582.2 mg
- Vitamín A 11582.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia. Papriky zbavíme zrníček, nakrájíme na centimetrové kostičky, taktéž nakrájíme lilek a cukety. Vše vložíme do síta a propláchneme studenou tekoucí vodou. Necháme okapat a přendáme do hlubšího plechu na pečení.
-
2
Přilijeme 45 ml olivového oleje, posypeme petrželí a oreganem. Osolíme, opepříme, vše promícháme. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut, během pečení třikrát zamícháme.
-
3
K zelenině vmícháme malá rajčátka podélně rozpůlená a zbavená zrníček. Poté ještě vložíme česnek nakrájený na kousky a pečeme dalších 20 minut. Během pečení dvakrát promícháme. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
-
4
Uvařené těstoviny smícháme s upečenou zeleninou a zbývajícím olejem. Vše důkladně promícháme a ihned podáváme.