Přírodní jelení plátek s ananasem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 723 kcal
- Sacharidy 120 g
- Tuky 19 g
- Sodík 449 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 120 g
- Cholesterol 93.4 mg
- Draslík 1262.4 mg
- Vláknina 1050.7 mg
- Vitamín A 1050.7 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 169.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1111.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet.
-
2
Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, podlijeme červeným vínem, 15 minut pod poklici dusíme. Potom na každý plátek masa dáme plátek ananasu, plátek eidamu a necháme ještě 5 minu dusit, aby se zahřál ananas a roztavil sýr.