Ovoce na grilu s vanilkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 5 g
- Sodík 42 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 9.9 mg
- Draslík 367.1 mg
- Vláknina 8496.4 mg
- Vitamín A 8496.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme 2 lžíce medu s jablečný džus a mletou skořicí. Ovoce oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Rozehřejeme gril. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni plátky manga, ananasu, jablek a hrušek, potřeme polovinou směsi medu a skořice. Grilujeme buď 10 minut, nebo dokud ovoce nezměkne, přičemž jedenkrát obrátíme.
-
3
Smícháme řecký a býlí jogurt s vanilkovým cukrem a zbytkem medu a dobře promícháme. Ovoce podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.