Jehněčí kotlety jako minutka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 6 ks Jehněčí kotlety
  • 0.03 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 3 polévková lžíce Koření grilovací
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 763 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 272 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 198.4 mg
  • Draslík 1174.9 mg
  • Vláknina 3110 mg
  • Vitamín A 3110 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.3 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné, opláchnuté a osušené kotlety naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje, v němž jsme rozmíchali grilovací koření. Pod fólií necháme kotlety hodinu a půl odležet. V průběhu marinování maso obracíme.

  • 2

    Na pánvi rozpálíme olej s máslem, vložíme do něj kotlety i s marinádou a maso po obou stranách osmažíme.

  • 3

    Servírujeme s plátky rajčete a proužky papriky.

Komentáře k receptu