Cibulačka s vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 90 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 250 ml Víno červené
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 1.5 l Hovězí vývar základní
  • 1 kg Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 263 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 668 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 22.5 mg
  • Draslík 456.3 mg
  • Vláknina 5666.7 mg
  • Vitamín A 5666.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a podusíme asi 25 minut na másle. Poté posypeme cukrem a osmahneme dozlatova.

  • 2

    Přilijeme hovězí vývar a červené víno. Vaříme půl hodiny.

  • 3

    Polévku můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu