Cibulačka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 12 g
- Sodík 668 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 22.5 mg
- Draslík 456.3 mg
- Vláknina 5666.7 mg
- Vitamín A 5666.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a podusíme asi 25 minut na másle. Poté posypeme cukrem a osmahneme dozlatova.
-
2
Přilijeme hovězí vývar a červené víno. Vaříme půl hodiny.
-
3
Polévku můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.