Biftek na pepři se salsou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 27 g
- Sodík 861 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 698.1 mg
- Vláknina 10976.6 mg
- Vitamín A 10976.6 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozmixujeme a smícháme s lžící oleje, cibulí nasekanou nadrobno, nastrouhaným křenem, pepřem a petrželkou. Dobře promícháme, zakryjeme fólií a necháme hodinu uležet.
-
2
Rozehřejeme gril nebo pánev, čerstvý pepř různých barev rozdrtíme v hmoždíři.
-
3
Každý biftek potřeme zbylým olejem a obalíme v pepřové drti. Pečeme 4-5 minut z každé strany podle naší chuti, osolíme.
-
4
Podáváme s uleželou salsou.