Rajčatová polévka s cizrnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1531 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 6.4 mg
- Draslík 475.9 mg
- Vláknina 4089.5 mg
- Vitamín A 4089.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozehřejeme olej a lehce podusíme drcený česnek a na kostičky nakrájenou šalotkou.
-
2
Po 5 minutách přidáme nakrájené ančovičky a rajčata. Směs přelijeme hovězím vývarem a přidáme šalvěj. Cizrnu necháme okapat. Přidáme k polévce a ochutíme solí a pepřem. Nalijeme na talíře a podáváme.