Gnocchi se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 13 g
- Sodík 360 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 286.9 mg
- Vláknina 3690.5 mg
- Vitamín A 3690.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Gnocchi uvaříme ve směsi hroznového džusu s vodou.
-
2
Hroznové víno opereme, rozpůlíme, vyndáme jadérka.
-
3
Gnocchi slijeme a necháme okapat. Rozehřejeme máslo a gnocchi v něm orestujeme s hrozny asi 5 minut.
-
4
Ochutíme vanilkovým cukrem, skořicí, hřebíčkem a ovocným octem. Podáváme.