Pizza con gambero
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 871 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 30 g
- Sodík 1541 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 231 mg
- Draslík 755 mg
- Vláknina 11069 mg
- Vitamín A 11069 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kroužky. Kousky ananasu necháme okapat. Nakrájíme šunku na kostky.
-
2
Předehřejeme troubu na 200 °C. Bylinky opereme, osušíme a posekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
-
3
Položíme těsto na vymazaný pečicí plech a potřeme je rajčaty. Jednu polovinu pizzy obložíme pórkem, vařenými garnáty a kroužky cibule.
-
4
Druhou polovinu těsta obložíme kousky ananasu a šunkou. Všechno ochutíme solí a pepřem.
-
5
Posypeme bylinkami a ozdobíme sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut při 200 °C.