Salát z marinovaných kapřích vnitřností
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 7 g
- Sodík 140 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 249.3 mg
- Draslík 196.1 mg
- Vláknina 1203.2 mg
- Vitamín A 1203.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.2 mg
- Vitamín E 5.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté jikry a mlíčí v míse osolíme, opepříme, přelijeme octem svařeným s vodou, přidáme olej a drobně pokrájenou cibuli, kterou jsme předem spařili vodou.
-
2
Mísu zakryjeme fólií a vnitřnosti necháme v chladničce alespoň dva dny marinovat.