Salát z marinovaných kapřích vnitřností

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Mlíčí z kapra
  • 400 g Kapří jikry
  • 250 ml Ocet kvasný lihový
  • 120 ml Voda pitná
  • 2 ks Cibule
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř bílý
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 139 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 140 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 249.3 mg
  • Draslík 196.1 mg
  • Vláknina 1203.2 mg
  • Vitamín A 1203.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.2 mg
  • Vitamín E 5.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchnuté jikry a mlíčí v míse osolíme, opepříme, přelijeme octem svařeným s vodou, přidáme olej a drobně pokrájenou cibuli, kterou jsme předem spařili vodou.

  • 2

    Mísu zakryjeme fólií a vnitřnosti necháme v chladničce alespoň dva dny marinovat.

Komentáře k receptu