Koktejl z mořských plodů s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 152 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 2 g
- Sodík 75 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 564.4 mg
- Vláknina 21929.2 mg
- Vitamín A 21929.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mořské plody necháme rozmrazit, poté osolíme, přidáme koření, cibuli nakrájenou na měsíčky, zalijeme vínem a asi patnáct minut dusíme. Poté necháme směs na míse vychladnout, vyjmeme koření a přimícháme dva řapíky celeru pokrájené na nudličky a citronovou šťávu.
-
2
Směs necháme vychladnout.