Koktejl z mořských plodů s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 200 g Mořské plody mix
  • 100 ml Víno bílé
  • 5 ks Pepř černý celý
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 152 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 564.4 mg
  • Vláknina 21929.2 mg
  • Vitamín A 21929.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mořské plody necháme rozmrazit, poté osolíme, přidáme koření, cibuli nakrájenou na měsíčky, zalijeme vínem a asi patnáct minut dusíme. Poté necháme směs na míse vychladnout, vyjmeme koření a přimícháme dva řapíky celeru pokrájené na nudličky a citronovou šťávu.

  • 2

    Směs necháme vychladnout.

Komentáře k receptu