Rajčatový dresink

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 75 ml Olej olivový
  • 6 ks Olivy černé
  • 2 ks Rajčata sušená sterilovaná
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2815 kcal
  • Sacharidy 193 g
  • Tuky 238 g
  • Sodík 9696 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 192 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 9172.3 mg
  • Vláknina 119967 mg
  • Vitamín A 119967 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 591.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozmixujeme s česnekem, kapary a vypeckovanými olivami. Poté přidáme olej a balzamico a vše promícháme v hladkou pastu. Ochutíme pepřem a osladíme.

  • 2

    Dresink je vhodný k listovým a zeleninovým salátům.

Komentáře k receptu