Rajčatový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2815 kcal
- Sacharidy 193 g
- Tuky 238 g
- Sodík 9696 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 192 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 9172.3 mg
- Vláknina 119967 mg
- Vitamín A 119967 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 591.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozmixujeme s česnekem, kapary a vypeckovanými olivami. Poté přidáme olej a balzamico a vše promícháme v hladkou pastu. Ochutíme pepřem a osladíme.
-
2
Dresink je vhodný k listovým a zeleninovým salátům.