Přírodní telecí plátek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1020 g Telecí kýta
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 3 špetka Sůl
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 322 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 223 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 152.6 mg
  • Draslík 625.8 mg
  • Vláknina 79.5 mg
  • Vitamín A 79.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.

  • 2

    Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle.

  • 3

    Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé.

  • 4

    Vhodnou přílohou je vařená rýže či rýžový pilaf.

Komentáře k receptu