Rozpečené rajčatové kanapky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 9 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 132.8 mg
- Vláknina 3143.7 mg
- Vitamín A 3143.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bagetu nakrájíme na plátky a potřeme směsí oleje a drceného česneku. Vložíme do trouby a pečeme 10 minut, nebo dokud nejsou opečené dozlatova.
-
2
Do mísy nasypeme nasekaná rajčata, bazalku, vše opepříme a důkladně zamícháme. Ochucenou opečenou bagetu podáváme s kořeněnými rajčaty.