Rozpečené rajčatové kanapky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Rajčata
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 50 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Bageta
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 203 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 132.8 mg
  • Vláknina 3143.7 mg
  • Vitamín A 3143.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bagetu nakrájíme na plátky a potřeme směsí oleje a drceného česneku. Vložíme do trouby a pečeme 10 minut, nebo dokud nejsou opečené dozlatova.

  • 2

    Do mísy nasypeme nasekaná rajčata, bazalku, vše opepříme a důkladně zamícháme. Ochucenou opečenou bagetu podáváme s kořeněnými rajčaty.

Komentáře k receptu