Polévka z tofu a plodů moře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 97 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 2 g
- Sodík 640 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 63.6 mg
- Draslík 120.4 mg
- Vláknina 1914.8 mg
- Vitamín A 1914.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety pokrájíme na menší kousky, nadrobno pokrájíme též olihně a hřebenatky. Pokud máme plody syrové, smícháme je s bílkem a kukuřičnou pastou, aby při vaření změkly. Tofu rozkrájíme na 24 kostiček.
-
2
Uvedeme vývar do varu, přidáme Tofu, sójovou omáčku, uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme plody moře, nejdříve syrové kusy, poté předvařené. Uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme dle chuti sůl i pepř.