Rychlý rýžový pudink z mandlového mléka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 963 kcal
- Sacharidy 161 g
- Tuky 27 g
- Sodík 36 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 11.5 mg
- Vláknina 2515.5 mg
- Vitamín A 2515.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podle návodu uvaříme rýži.
-
2
Smícháme rýži, mandlové mléko, mletou skořici a za stálého míchání pomalu přivedeme k varu. Necháme asi 5 minut povařit, mléko by mělo zhoustnout a rýže zesklovatět.
-
3
Vše rozdělíme do misek, posypeme plátky mandlí a pokapeme medem.