Zeleninový salát s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 3 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 172.1 mg
- Vláknina 7322 mg
- Vitamín A 7322 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechnu zeleninu očistíme. Kedlubnu se syrovou mrkví a celerem nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli a květák jemně nakrájíme. V míse zeleninu promícháme, zakapeme olejem a citronovou šťávou a osolíme. Podle chuti můžeme osladit umělým sladidlem. Pod fólií necháme v ledničce vychladit.