Jehněčí bůček na rajčatech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 757 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 71 g
- Sodík 548 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 146.7 mg
- Draslík 461.1 mg
- Vláknina 1747.7 mg
- Vitamín A 1747.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na 6 porcí a pokapeme citronovou šťávou. Zprudka opečeme na rozpáleném másle, přidáme rozpůlená rajčata, bobkový list, osolíme, opepříme a necháme 30 minut dusit na mírném ohni, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.