Pudink po indiánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 10 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 70.3 mg
- Draslík 42.2 mg
- Vláknina 789 mg
- Vitamín A 789 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve si oddělíme čtyři a půl šálku mléka, svaříme ho a vychladíme. Pak ho umístíme do vodní lázně, přimícháme mouku a vaříme asi dvacet minut do zhoustnutí. Vmícháme všechen med, máslo a koření. Vejce rozklepneme a rozšleháme, poté je přimícháme ke směsi. Vymastíme pekáč a vše do něj nalijeme, nakonec i zbytek mléka. Pudink pečeme asi hodinu dozlatova.