Raci v zeleninové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 68 g
- Sodík 519 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 240 mg
- Draslík 846.3 mg
- Vláknina 3589.8 mg
- Vitamín A 3589.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 6.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky.
-
2
Máslo rozehřejeme a přidáme zeleninu, necháme 20 minut dusit. Přilijeme vývar a víno a vaříme 15 minut. Přidáme raky, pepř a citronovou šťávu. Povaříme 10 minut. Osolíme a opepříme dle chuti, necháme 10 minut odležet a poté servírujeme.