Zelené fazolky na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 8 g
- Sodík 972 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 115.1 mg
- Vláknina 3097.5 mg
- Vitamín A 3097.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky omyjeme, vložíme do osolené vroucí vody a povaříme 20 minut. Scedíme a ještě teplé je přendáme do pánve s rozehřátým máslem. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Zvolna dusíme na másle několik minut.
-
2
Podáváme jako oblohu k masu.