Salát s ančovičkovým dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 25 g
- Sodík 95 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 40.5 mg
- Draslík 271.6 mg
- Vláknina 1589.8 mg
- Vitamín A 1589.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmixujeme dohladka filety z ančovičky, hořčici, citrónovou šťávu a olej.
-
2
Směs by měla být hustá asi jako majonéza, přidáme nasekanou petrželku a opepříme.
-
3
Podáváme s různými druhy hlávkových salátů.