Jarní polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 215 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 183 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 491.8 mg
- Vláknina 11216 mg
- Vitamín A 11216 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme, pokrájíme na kousky a dáme vařit do hrnce s vodou, osolíme.
-
2
Připravíme si jíšku z mouky a másla. Zalijeme ji studenou vodou a rozšleháme. Vlijeme do polévky, povaříme a nakonec přidáme pórek nakrájený na kolečka.