Rybí filé s kečupem pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 8 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut.
-
2
Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát.