Rybí filé s kečupem pečené v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Kečup
  • 15 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 2 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 233 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut.

  • 2

    Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát.

Komentáře k receptu