Mořské plody se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 230 g Krevety tygří - loupané
  • 230 g Olihně
  • 350 g Mořský ďas
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 150 ml Vývar rybí
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 400 ml Mléko kokosové
  • 20 ml Omáčka rybí
  • 1 ks Zázvor celý
  • 6 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Citronela
  • 4 polévková lžíce Pažitka
  • 2 polévková lžíce Kari pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 481 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 608 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 216.2 mg
  • Draslík 883.7 mg
  • Vláknina 2154 mg
  • Vitamín A 2154 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na wok pánvi na oleji smažíme dvě minuty nakrájené cibulky a tři kolečka zázvoru, přimícháme kari pastu a mícháme dvě minuty. Poté přidáme i mléko, vývar, citronelu a vše minutu povaříme.

  • 2

    Nakonec vložíme i rybí porce, 230 g kroužků a chapadel z olihní a vyloupané a vařené krevety. Po dvou minutách vaření přidáme i rybí a sójovou omáčku a pažitku.

Komentáře k receptu