Fenykl glazovaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 11 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 485.3 mg
- Vláknina 4839.8 mg
- Vitamín A 4839.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fenykly omyjeme, očistíme, odkrojíme tuhé listy a stonek, rozpůlíme a 10 minut vaříme v osolené vodě s citronovou šťávou.
-
2
Ocezené fenykly vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo, osolíme, opepříme, podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka.