Srdcovky na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 3 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 38.4 mg
- Vláknina 489 mg
- Vitamín A 489 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve si připravíme srdcovky tak, že je nejprve důkladně vydrhneme a poté necháme namočené ve vodě.
-
2
Ve woku opečeme na oleji nadrobno nasekaný zázvor a česnek. Prudce zvýšíme plamen, přidáme srdcovky a víno, 3 minuty mícháme. Na další 2 minuty pak přiklopíme pokličkou. Na závěr přidáme jarní cibulky a sůl.