Vídeňská roštěná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 562 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 46 g
- Sodík 1264 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 111.8 mg
- Draslík 514.8 mg
- Vláknina 1073 mg
- Vitamín A 1073 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
-
2
Ve výpeku osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na jemná kolečka a ke konci smažení přidáme máslo.
-
3
Nakonec roštěnou přelijeme výpekem z cibulky s máslem a ozdobíme ji osmaženou cibulí.