Španělský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 181 g
- Sodík 592 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 75.4 mg
- Draslík 184.9 mg
- Vláknina 7000 mg
- Vitamín A 7000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle.
-
2
Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým listem, mletou paprikou a solí. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
-
3
Před koncem dušení přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou mrkev a chvíli podusíme.
-
4
Nakonec guláš zahustíme na kostičky nakrájeným chlebem.