Octový křen

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Křen
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.25 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 56 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 366.3 mg
  • Vláknina 1639.8 mg
  • Vitamín A 1639.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Octový křen zalijeme vařící polévkou. Přidáme cukr, několik kapek vinného octa, olej, osolíme a opepříme.

  • 2

    Dáme vychladnout a podáváme k hovězímu masu.

Komentáře k receptu