Cibule na vínu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 dl Voda pitná
  • 1 kg Cibule
  • 4 polévková lžíce Chilli omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 128 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 419.4 mg
  • Vláknina 8591 mg
  • Vitamín A 8591 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve připravíme cibuli, kterou nakrájíme na větší kusy.

  • 2

    Na pánvi rozpustíme olej a krátce opečeme připravenou cibuli.

  • 3

    Přilijeme vodu, víno a dusíme doměkka.

  • 4

    Když je cibule dostatečně měkká, dochutíme chilli omáčkou.

  • 5

    Cibuli servírujeme společně s jakýmkoliv druhem masa.

Komentáře k receptu