Ovocný koktejl z hrušky a jablka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 200 g Hroznové víno
  • 100 ml Sirup rybízový
  • 300 ml Sodovka
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 188 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 253.1 mg
  • Vláknina 6853.3 mg
  • Vitamín A 6853.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko a hrušku omyjeme, zbavíme jádřinců a nahrubo pokrájíme. Rybízový sirup naředíme trochou sodovky a nalijeme do mixéru. Přidáme hrušku, jablko a mixujeme při nejvyšších otáčkách asi 2 minuty.

  • 2

    Do připravených skleniček vložíme pár kostek ledu, několik bobulí vinné révy a zalijeme ovocným koktejlem. Podle chuti naředíme vychlazenou sodovkou.

  • 3

    Podáváme se slámkou a delší lžičkou.

Komentáře k receptu