Skopové ledvinky na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 40 g Strouhanka
  • 600 g Skopové ledvinky
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 505 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 690 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 535.5 mg
  • Draslík 427.5 mg
  • Vláknina 559.5 mg
  • Vitamín A 559.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ledvinky odblaníme, potřeme máslem, osolíme, opepříme a podélně rozřízneme, ale nedořízneme úplně. Jen aby se otevřely. Obalíme lehce ve strouhance, napíchneme na jehlu a pomalu grilujeme. Občas pootočíme, aby se ledvinky ogrilovaly ze všech stran. V průběhu grilování hojně potíráme máslem.

  • 2

    Podáváme s chlebem a pikantními studenými omáčkami.

Komentáře k receptu