Skopové maso na bylinkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Libeček
  • 600 g Skopové maso přední
  • 5 g Rozmarýn čerstvý
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 400 g Brambory vařené
  • 5 g Bazalka
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 583 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 584 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 126 mg
  • Draslík 856.1 mg
  • Vláknina 6282.5 mg
  • Vitamín A 6282.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso rozdělíme na 4 kousky, vložíme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, posekaný libeček a povaříme 30 minut. Nyní vlijeme mouku rozmíchanou v trošce vody, přisypeme posekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, 1 lžíci majoránky a bazalku. Omastíme kouskem másla a dusíme dalších 25-30 minut.

  • 2

    Podáváme s vařeným bramborem a porce na talíři posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře k receptu