Zelenina na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 71 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 3 g
- Sodík 44 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 280.6 mg
- Vláknina 8335 mg
- Vitamín A 8335 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriku, cuketu, cibuli, rajčata, houby, lilek a mrkev nakrájíme na plátky.
-
2
V míse smícháme připravenou zeleninu s olejem a osolíme.
-
3
Připravíme plát alobalu, na který pokládáme připravenou zeleninu.
-
4
Takto grilujeme přibližně pět minut, zeleninu aspoň jednou otočíme.