Zelenina na grilu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 40 g Houby čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 1 ks Lilek
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 44 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 280.6 mg
  • Vláknina 8335 mg
  • Vitamín A 8335 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriku, cuketu, cibuli, rajčata, houby, lilek a mrkev nakrájíme na plátky.

  • 2

    V míse smícháme připravenou zeleninu s olejem a osolíme.

  • 3

    Připravíme plát alobalu, na který pokládáme připravenou zeleninu.

  • 4

    Takto grilujeme přibližně pět minut, zeleninu aspoň jednou otočíme.

Komentáře k receptu