Hovězí závitky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 33 g
- Sodík 2553 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 104 mg
- Draslík 640.1 mg
- Vláknina 5454.5 mg
- Vitamín A 5454.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky masa naklepeme, posypeme solí, pepřem a potřeme pikantní hořčicí a prolisovaným česnekem. Na maso položíme plátky anglické slaniny, plátky okurky, kolečka cibule a plátky kabanosu. Zabalíme do závitků, obalíme je plátky slaniny, potřeme hořčicí, zakápneme worcesterem a zabalíme do alobalu. Vyskládáme na plech, podlijeme trochou vody a dáme péct. Pečeme v maximálně rozehřáté troubě 90 minut. Opatrně rozbalíme, protože v alobalu bude i vypečená šťáva. Podáváme s bramborovou kaší.