Tyrolský vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 99 g
- Sodík 866 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 133.3 mg
- Draslík 283.9 mg
- Vláknina 5552.5 mg
- Vitamín A 5552.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rohlíky opečeme. Cibuli a špek osmahneme a přidáme k rohlíkům spolu s vejci, moukou, mlékem a nakrájeným pórkem.
-
2
Ze směsi tvarujeme knedlíčky, krátce je povaříme a vkládáme do vývaru.