Restované krevety s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 5 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 184.6 mg
- Draslík 63.7 mg
- Vláknina 234.9 mg
- Vitamín A 234.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety vyloupeme a očistíme. Na oleji je smažíme, dokud nezmění barvu. Během smažení krevety stále obracíme.
-
2
Poté na krevety vlijeme rozšlehaná vejce a restujeme za neustálého obracení. Po minutě do směsi vmícháme drobně pokrájenou pažitku, osolíme a opepříme. Směs prohříváme, až jsou vejce krémovitá.
-
3
Směs podáváme horkou.