Kukuřičný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 7 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 224.1 mg
- Vláknina 5392.3 mg
- Vitamín A 5392.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kukuřici z konzervy necháme okapat. Jablko omyjeme a nakrájíme na kostičky. Feferonku opláchneme, rozkrojíme, zbavíme zrnek a jemně ji nasekáme.
-
2
Připravíme zálivku z octa, oleje, soli, pepře a feferonky. Promícháme kukuřici s jablkem a přelijeme zálivkou. Necháme uležet.