Ciabatta s ančovičkami a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 22 g
- Sodík 2022 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 23.6 mg
- Draslík 113.7 mg
- Vláknina 10029.8 mg
- Vitamín A 10029.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ciabattu nakrájíme na plátky silné asi 2cm a dozlatova opečeme pod rozehřátým grilem. Opečené plátky navrchu potřeme rozkrojeným stroužkem česneku a potom olejem.
-
2
Každou topinku potřeme 2 lžičkami kečupu, mírně osolíme, opepříme a obložíme plátkem mozzarelly. Topinky posypeme nasekanými bylinkami a ozdobíme nakrájenými olivami a proužky ančoviček.
-
3
Topinky vložíme zpět pod gril asi na 2 minuty, aby se sýr rozpustil.
-
4
Podáváme horké.