Marinovaná žebírka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Med včelí
  • 180 g Omáčka sójová
  • 5 g Sůl
  • 10 g Zázvor mletý
  • 15 g Chilli paprička
  • 800 g Vepřová žebra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 637 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 636 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 162 mg
  • Draslík 518.3 mg
  • Vláknina 787.5 mg
  • Vitamín A 787.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso rozložíme na mělkou mísu. Sójovou omáčku smícháme se zázvorem, chilli, solí a medem. Směsí potřeme žebírka po obou stranách a marinujeme 1-2 hodiny. Poté maso grilujeme 10-15 minut.

Komentáře k receptu