Okurkový salát s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 10 g
- Sodík 212 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 123.1 mg
- Draslík 268.9 mg
- Vláknina 2658 mg
- Vitamín A 2658 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a čerstvé ředkvičky pokrájíme také na plátky, salátovou okurku nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme.
-
2
Všechny suroviny spolu promícháme a zalijeme smetanou, kterou jsme ochutili octem a solí.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.