Vařené hovězí maso s bramborami a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1033 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 94.2 mg
- Draslík 1598.1 mg
- Vláknina 24574 mg
- Vitamín A 24574 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali celý pepř a kousek cibule. Vaříme dvě hodiny. Uvařené maso rozkrájíme a umeleme na strojku.
-
2
Očištěnou cibuli pokrájíme na kolečka a brambory na plátky.
-
3
Do hrnce na dno položíme brambory, na ně kolečka cibule, pak fazolky a na fazolky rozprostřeme mleté vařené maso. Vše zalijeme vývarem z masa, přidáme lžíci másla, nadrobno pokrájenou pažitku, hrnec přiklopíme a dusíme na mírném ohni 40 minut.
-
4
Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.