Kořeněná marináda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 8 g
- Sodík 660 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 300.1 mg
- Vláknina 7765.8 mg
- Vitamín A 7765.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červené víno a ocet svaříme s 500 ml vody. Do této směsi vmícháme všechny přísady a necháme ji vychladnout. Marinádou přelijeme 1 kg vepřového nebo hovězího masa a necháme v chladničce proležet 7-8 dní. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.