Rybí filé s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 26 g
- Sodík 22 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 96.7 mg
- Draslík 226.6 mg
- Vláknina 5650 mg
- Vitamín A 5650 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na porce připravíme filé, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazaného pekáče.
-
2
Křen promícháme s kečupem a směsí potřeme filé.
-
3
Nakrájenou cibuli na kolečka dáme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny a nakonec dáme kousky másla.
-
4
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut a ke konci pečení přikryjeme alobalem, aby se cibulka nespálila.