Špagety s česnekem a petrželovou natí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Těstoviny Spaghettini
  • 125 ml Olej olivový extra panenský
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 680 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 104 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 40.8 mg
  • Vláknina 6974.3 mg
  • Vitamín A 6974.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme špagety na skus. V mezičase na pánvi na oleji restujeme drobně pokrájený česnek, až zrůžoví. Přidáme sůl a dáme stranou.

  • 2

    Hotové těstoviny scedíme, vsypeme na mísu, vlijeme olej s česnekem, posypeme drobně posekanou petrželovou natí, přidáme sůl a pepř podle chuti a dobře promícháme. Ihned podáváme.

Komentáře k receptu