Hovězí vývar s dýní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 182 g
- Sodík 709 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 77.5 mg
- Draslík 1089.1 mg
- Vláknina 10885 mg
- Vitamín A 10885 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci vaříme nakrájené hovězí maso, přidáme sůl a pepř. Očistíme brambory, mrkev, dýni, celer a cibuli, vše nakrájíme na větší kousky, přidáme k masu a vaříme, dokud maso není měkké. Ke konci vaření přidáme rajčata pokrájená na čtvrtky a podáváme horké.