Filet ze štikozubce v toustu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 35 g
- Sodík 603 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 180.1 mg
- Vláknina 2315.5 mg
- Vitamín A 2315.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filety okořeníme solí a lehce pepřem a opečeme na pánvi v olivovém oleji při střední teplotě, po každé straně asi 5 minut. Mezitím nadrobno nasekáme bazalku a česnek a smícháme s majonézou. Tousty nasucho opečeme, rajčata nakrájíme na tenké plátky. Na spodní část toustů namažeme trošku majonézy, obložíme každý 3 plátky rajčat, osolíme a přidáme opečené rybí filety, rukolu a zbývající majonézu. Přiklopíme horními částmi bulek a podáváme.