Treska v kapustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 15 g
- Sodík 693 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 97 mg
- Draslík 1496.9 mg
- Vláknina 7275 mg
- Vitamín A 7275 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 185.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a mrkev na slabší kolečka. Zeleninu 5 minut restujeme na másle, přidáme cukr, ocet a kmín. Osolíme, opepříme a zalijeme skleničkou vody. Hrnec uzavřeme pokličkou a dusíme 50 minut.
-
2
Poté na zeleninu vložíme osolené a opepřené rybí filety a na každý dáme lžičku smetany. Opět přikryjeme a dusíme ještě 10 minut.