Tříkrálová polévka se škvarky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Celer bulvový
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pastinák
  • 5 ks Rajčata
  • 1 ks Libeček
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 kg Vepřové škvarky
  • 1 hrnek Hovězí vývar základní
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 700 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 113 g
  • Sodík 411 mg
  • Bílkoviny 93 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 5.8 mg
  • Draslík 635.9 mg
  • Vláknina 14497.2 mg
  • Vitamín A 14497.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle.

  • 2

    Přidáme mrkev, pastiňák a celer, které jsme očistili, nakrájeli a nastrouhali.

  • 3

    Přidáme škvarky a 1l vody, až se nám vše uvaří přilijeme vývar, ve kterém jsme uvařili rajčata.

  • 4

    Necháme povařit, stáhneme ji a posypeme nasekaným libečkem, opepříme a osolíme.

Komentáře k receptu